Bart Peeters Deluxe | CD & concerten

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart Peeters zijn grote successen zal brengen. Eyecatcher wordt ongetwijfeld het moment waarop Bart samen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium zal staan. Samen zullen ze een aantal nummers brengen.

“Ik kijk enorm uit naar de concerten in de Lotto Arena. Als concertbezoeker de energie voelen van een 500-koppig koor is al fenomenaal, maar er zelf tussen staan of zelf meezingen is een onbeschrijflijk gevoel”, aldus Hans Primusz.

Het is niet de eerste keer dat Hans en Bart samenwerken. Ook in deSingel brachten ze vorig jaar al samen de concertreeks ‘In koor’.

“Bart en zijn Ideale Mannen (zijn vaste begeleidingsband) zijn topmuzikanten. Heerlijk om daarmee samen te spelen. Zo daagden ze mij ook uit om koorarrangementen te schrijven van een erg hoog niveau. Het bijzondere aan dit project is dat iedereen kan meezingen, je hoeft zelfs geen noten te kunnen lezen. De deelnemers volgen wel intensieve workshops waar ze boven zichzelf uitstijgen.” besluit Hans.

Hans Primusz nam ook een cd op met koorversies van en met Bart Peeters. Hieronder enkele opnames. De cd bestellen kan via: https://smebe.lnk.to/BartPeetersPopUpKoor.
wo 13 mei 2020  20u00

Lotto Arena - Antwerpen

Tickets: klik hier.

do 14 mei 2020  20u00

Lotto Arena - Antwerpen

Tickets: klik hier.

za 16 mei 2020  20u30

Lotto Arena - Antwerpen

Tickets: klik hier.

zo 17 mei 2020  19u00

Lotto Arena - Antwerpen

Tickets: klik hier.