Radiozender JOE fm verraste eind 2011 zijn luisteraars met een speciale kerstmedley. Zaterdag Zondag zorgde voor het pop-upkinderkoor. Hans Primusz schreef ook de arrangementen.

Meer informatie...

Na JackoBond in Koor, een pop-upkoorproject van Zaterdag Zondag, nam het koor een single op met de kleinkunstzangeres. Hans Primusz zorgde voor het koorarrangement.

Meer informatie...

Onder de noemer Pop-up your choir! stelt Zaterdag Zondag en Universal Voice Institute twee workshops voor: 'performance' en 'zangtechniek'. Als koordirigent of zangpedagoog kom je hier zeker aan je trekken, maar ook (koor)zangers zijn welkom.

Meer informatie...

Wat als er nu eens een concert bestond waar het voltallige publiek meerstemmig mag en zelfs moet meezingen? Een meezingconcert mét artiest, een unicum.

Meer informatie...

Speciaal voor het Bollekesfeest nam Axl Peleman Antwerps talent mee op het podium. Zo zorgde ook een pop-upkoor van Zaterdag Zondag voor een bruisend optreden!

Meer informatie...

Een pop-upkoor jongeren tussen 10 en 15 jaar brachten met Lander Severins een ode aan Luc De Vos (Gorki) o.l.v. Hans Primusz tijdens Colors of the world, een groots spektakel in Vorst Nationaal. Het festival werd ook uitgezonden op La Trois (rtbf).

Meer informatie...

Voor solozangers die geloofwaardig en authentiek willen performen.

Meer informatie...

Een popzangeres klinkt anders dan een opera-diva. Wat maakt iemands stemgeluid anders? Hoe zing je klassiek en hoe zing je met een rockgeluid? Hoe kan dit met gezond stemgebruik?
Hoe klink ik als ik zing of spreek? En hoe kan ik dat veranderen?

Meer informatie...

Axl Peleman bracht zijn tweede cd met boek Volksliekes uit en vroeg in samenwerking met CC Luchtbal Antwerpen aan Zaterdag Zondag om voor de première een koor samen te stellen. Een pop-upkoor van 70 zangers stond op 8 juni 2013 met Axl en zijn band op het podium.

Meer informatie...