Lotto 2022 | Oproep hitlijst en koren

Het concept

Een project waar samenzang centraal staat en iedereen mag meezingen. Eerst komt Hans Primusz naar jouw gemeente om een kleinschalige workshop te geven. Zo doet hij een 100-tal plaatsen aan om heel Vlaanderen en een stukje Nederland te bereiken. Door te stemmen wordt een hitlijst van de beste pop- en rockmuziek gemaakt waar je nieuwe arrangementen van zal leren zingen. Op het slotevent op 2 juli 2022 komen alle deelnemers - zo'n 5000 - samen in de Lotto Arena voor een meerstemmige massazang. Daar zingen we alles wat we geleerd hebben en misschien zelfs nog iets nieuw. We genieten van de overweldigende samenklank van die duizenden stemmen én het orkest dat voor de gelegenheid meespeelt.
In de periode tussen de workshop in jouw gemeente en het slotevent kan je vrijblijvend oefenen en verder genieten aan de hand van professioneel ingezongen oefenbestanden en online sessies met Hans Primusz.

Zing je in een koor?

Dan kom je in aanmerking als gastkoor! Dit betekent niet dat heel je koor moet aanmelden om mee te zingen. Maar als je je repetitieruimte beschikbaar stelt (tussen september 2021 en juni 2022) voor een workshop, word je vermeld in onze communicatie en krijg je kortingen cadeau. Er zullen veel mensen deelnemen uit je buurt die niet in je koor zingen, wat een ideale promotie is voor je koorwerking.
Meer info? Stuur een mailtje naar dolores@zaterdagzondag.be en zij informeert je verder.

Stem mee voor de hitlijst

Welke liedjes op dit evenement gezongen worden, bepaal jij mee. We maken eerst een longlist met popnummers die je heel graag eens meerstemmig zou willen zingen. Vul je ideeën hieronder in.

za 2 jul 2022  20u00

Safe the date voor de samenzang in de Lotto Arena. Hierboven komen uiteraard nog een 100-tal workshops te staan waarbij Hans Primusz naar jouw gemeente komt.