Pop-up your choir | Workshop

Wat

We gaan op zoek naar handvaten en manieren om theatraliteit te integreren in het zingen. Hierbij gaat het zeker niet over aangeleerde dansjes, gebaren of posities, maar om oprechtheid, geloofwaardigheid en uitstraling. Het integreren van de tekst, je aanwezigheid in de ruimte, de muziek en het publiek zijn hierbinnen belangrijke aandachtspunten. Met een dosis positieve energie wordt er gezongen, gespeeld, feedback gegeven en ontvangen.

Docent

De workshop wordt gegeven door Hannelore Primusz. Klik hier voor meer info over Hannelore.

Wat

Hoe kun je de technieken van Estill Voice Training (EVT) en Universal Voice System (UVS) gebruiken om een betere klank in je koor te krijgen in verschillende specifieke stijlen? Hoe bereik je de perfecte klassieke klank? Hoe krijg je een pop- gospel of musical geluid in je koor en hoe kan dit met gezond stemgebruik?
Alberto ter Doest geeft je d.m.v. de EVT technieken allerlei handvaten en tools om jou en/ of je koor als een klok te doen klinken. Iemand die klassiek zingt kan ook écht pop leren zingen. Een popzanger kan óók een mooie klassieke klank leren maken. Met deze unieke workshop vocal coaching haal je meer uit jezelf en haal je meer uit je koor!

Docent

Docent Alberto ter Doest is zanger en vocalcoach, bekend van o.a. Het Nederlands Kamerkoor en het Codarts Conservatorium Rotterdam. Hij speelde in vele musicals en werkte als vocal coach voor de Nederlandse televisie.