1227 unieke stemmen zongen door de jaren heen mee met één of meer pop-upkoren van In Koor, een grensverleggende workshop die altijd uitmondde in een uniek concert met een bekende artiest. Deze docu geeft een blik op het avontuur dat al 10 jaar duurt.

Meer informatie...

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium. Samen namen ze ook een cd op.

Meer informatie...

K's Choice en 600 gesmeerde stemmen beroerde de harten met een prachtige akoestische set als opener van de Winter in Antwerpen 2018...

Meer informatie...

Mieke Dobbels (speelreeks 1) of Ilse de Koe (speelreeks 2) en Sebastien Dewaele halen de tekst De Soldaat-facteur en Rachel van onder het stof ter herdenking van 100 jaar Groote Oorlog. Hans Primusz coacht het 40-koppig koor dat deze klassieker van Arne Sierens over de Groote Oorlog muzikaal ondersteunt.

Meer informatie...

Radio 2 zocht en vond vijftig koorzangers om een uniek concert te geven in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Het 1000 klassiekers-koor bracht tien van de grootste klassiekers.

Meer informatie...

Deelnemers De Mol en duizendkoppig pop-upkoor zingen Shosholoza voor de Warmste Week.

Meer informatie...

Met een groots Music for Life-koor live zingen op Studio Brussel, dat is de opzet van Koor for Life een initiatief van Zaterdag Zondag. En hoe schoon galmde elk jaar de koorbewerking van het Music for Life-themalied in door de radio.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag bracht zingende dames ouder dan 60 jaar samen! Ze zongen in de teaser en clip van de single 'June' van Mastercab.

Meer informatie...

Koren uit de verschillende dienstencentra vormen na een aantal repetities samen één groot pop-upkoor op het slotconcert. Met dit koorproject stonden Axl Peleman, Luc Caals en Nele Bauwens al mee op het podium als gastartiesten.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag organiseert een koorweekend voor iedereen die graag zingt. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar hun kasteel in Saint-Hubert in Belgisch Luxemburg waar zingen en ontspanning hand in hand gaan.

Meer informatie...