De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium. Samen namen ze ook een cd op.

Meer informatie...

Op zaterdag 3 december 2022 zette Radio2 Singalong de Lotto Arena op zijn kop. Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz hebben een 3000-koppig pop-upkoor de beste hits en de grootste klassiekers gezongenOok Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zongen op Radio2 Singalong

Meer informatie...

1227 unieke stemmen zongen door de jaren heen mee met één of meer pop-upkoren van In Koor, een grensverleggende workshop die altijd uitmondde in een uniek concert met een bekende artiest. Deze docu geeft een blik op het avontuur dat al 10 jaar duurt.

Meer informatie...

De Grote Schijn is een zinnenprikkelende tocht door het donker in het Rivierenhof in Antwerpen. Eén van de verrassingen is een nieuw pop-upkoor van Hans Primusz.

Meer informatie...

K's Choice en 600 gesmeerde stemmen beroerde de harten met een prachtige akoestische set als opener van de Winter in Antwerpen 2018...

Meer informatie...

K’s choice - Community edition | Pop-up koor i.s.m. What You See Festival

Een cameraploeg volgde twee maanden lang bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice. Een groep vreemden werd een hechte club die elkaar vond in de liefde voor het zingen. Op 19 november trad het pop-upkoor, o.l.v. Hans Primusz, tijdens het What You See Festival in de Stadsschouwburg Utrecht op met niemand minder dan K's Choice.

In samenwerking met District Antwerpen gaat het pop-upkoor Jong van Hart zijn tiende editie – een jubileumjaar in! Onder de bezielende leiding van Hans Primusz, brengen hippe en prille senioren klassieke pop- en rocksongs.

Meer informatie...

Mieke Dobbels (speelreeks 1) of Ilse de Koe (speelreeks 2) en Sebastien Dewaele halen de tekst De Soldaat-facteur en Rachel van onder het stof ter herdenking van 100 jaar Groote Oorlog. Hans Primusz coacht het 40-koppig koor dat deze klassieker van Arne Sierens over de Groote Oorlog muzikaal ondersteunt.

Meer informatie...

Radio 2 zocht en vond vijftig koorzangers om een uniek concert te geven in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Het 1000 klassiekers-koor bracht tien van de grootste klassiekers.

Meer informatie...

Deelnemers De Mol en duizendkoppig pop-upkoor zingen Shosholoza voor de Warmste Week.

Meer informatie...