Zaterdag Zondag organiseert een kleinschalige zangvakantie voor zowel beginners als gevorderden. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar Le BeauReGard in Zuid-Frankrijk om te zingen en te genieten!

Meer informatie...

Zaterdag Zondag zorgde voor een aantal zangers voor de eindejaarscampagne 2014 van de Nationale Loterij.

Meer informatie...

In 2011 leverde Zaterdag Zondag een pop-upmannenkoor voor de bekende Sporting Telenet hymne. Neem een kijkje achter de schermen van de opnames.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag werkte mee aan een reclamefilmpje (tv + internet) voor Devos & Lemmens in 2011. Hiervoor werd een projectkoor samengesteld van 16 zangers. Hans Primusz zong als één van de vier solisten.

Meer informatie...

Radiozender JOE fm verraste eind 2011 zijn luisteraars met een speciale kerstmedley. Zaterdag Zondag zorgde voor het pop-upkinderkoor. Hans Primusz schreef ook de arrangementen.

Meer informatie...

Na JackoBond in Koor, een pop-upkoorproject van Zaterdag Zondag, nam het koor een single op met de kleinkunstzangeres. Hans Primusz zorgde voor het koorarrangement.

Meer informatie...

Onder de noemer Pop-up your choir! stelt Zaterdag Zondag en Universal Voice Institute twee workshops voor: 'performance' en 'zangtechniek'. Als koordirigent of zangpedagoog kom je hier zeker aan je trekken, maar ook (koor)zangers zijn welkom.

Meer informatie...

Wat als er nu eens een concert bestond waar het voltallige publiek meerstemmig mag en zelfs moet meezingen? Een meezingconcert mét artiest, een unicum.

Meer informatie...

Speciaal voor het Bollekesfeest nam Axl Peleman Antwerps talent mee op het podium. Zo zorgde ook een pop-upkoor van Zaterdag Zondag voor een bruisend optreden!

Meer informatie...

Een pop-upkoor jongeren tussen 10 en 15 jaar brachten met Lander Severins een ode aan Luc De Vos (Gorki) o.l.v. Hans Primusz tijdens Colors of the world, een groots spektakel in Vorst Nationaal. Het festival werd ook uitgezonden op La Trois (rtbf).

Meer informatie...