Met een groots Music for Life-koor live zingen op Studio Brussel, dat is de opzet van Koor for Life een initiatief van Zaterdag Zondag. En hoe schoon galmde elk jaar de koorbewerking van het Music for Life-themalied in door de radio.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag bracht zingende dames ouder dan 60 jaar samen! Ze zongen in de teaser en clip van de single 'June' van Mastercab.

Meer informatie...

Château chantant |een weekend samen zingen

Zaterdag Zondag organiseert een koorweekend voor iedereen die graag zingt. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar hun kasteel in Saint-Hubert in Belgisch Luxemburg waar zingen en ontspanning hand in hand gaan.

Zaterdag Zondag organiseert een kleinschalige zangvakantie voor zowel beginners als gevorderden. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar Le BeauReGard in Zuid-Frankrijk om te zingen en te genieten!

Meer informatie...

Zaterdag Zondag zorgde voor een aantal zangers voor de eindejaarscampagne 2014 van de Nationale Loterij.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag werkte mee aan een reclamefilmpje (tv + internet) voor Devos & Lemmens in 2011. Hiervoor werd een projectkoor samengesteld van 16 zangers. Hans Primusz zong als één van de vier solisten.

Meer informatie...

Radiozender JOE fm verraste eind 2011 zijn luisteraars met een speciale kerstmedley. Zaterdag Zondag zorgde voor het pop-upkinderkoor. Hans Primusz schreef ook de arrangementen.

Meer informatie...

Na JackoBond in Koor, een pop-upkoorproject van Zaterdag Zondag, nam het koor een single op met de kleinkunstzangeres. Hans Primusz zorgde voor het koorarrangement.

Meer informatie...

Onder de noemer Pop-up your choir! stelt Zaterdag Zondag en Universal Voice Institute twee workshops voor: 'performance' en 'zangtechniek'. Als koordirigent of zangpedagoog kom je hier zeker aan je trekken, maar ook (koor)zangers zijn welkom.

Meer informatie...

Wat als er nu eens een concert bestond waar het voltallige publiek meerstemmig mag en zelfs moet meezingen? Een meezingconcert mét artiest, een unicum.

Meer informatie...