Zangvakantie in Zuid-Frankrijk | Coronaproof concept

Zaterdag Zondag organiseert een kleinschalige zangvakantie voor zowel beginners als gevorderden. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar Le BeauReGard in Zuid-Frankrijk om te zingen en te genieten!

Hans & Hannelore werken op maat. Elke dag word je individueel gecoacht. Je kan werken aan zangtechniek, performance, een nieuw repertoire of nieuwe stijl, meerstemmig zingen, improvisatie, … Als je verzoeken of plannen hebt, werken ze die graag samen met jou uit. Wanneer je wil word je begeleid op piano. Er is ook tijd om in groep te werken en te zingen.

Schuif een week lang de benen onder tafel. Onze huiskoks zorgen elke dag voor vers Frans brood, lekkere gerechten met streekproducten, een barbecue.

Kom tot rust in de hangmat of aan het zwembad. Bezoek een pittoresk stadje of typisch marktje in de buurt. ‘s Avonds praten we na met rosé à volonté.

Enkele sfeerfoto's van editie maart 2015

Le BeauReGard is een gezellig vakantiehuis in Belvézet dat zijn naam dankt aan het mooie zicht dat je vanuit elke kamer kan bewonderen. Rust, comfort en natuur in het zuiden van Frankrijk.

Belvézet ligt in de driehoek Avignon-Nîmes-Alès in de Gard (regio Languedoc-Roussillon) in Zuid-Frankrijk. Het is een klein dorpje met amper 200 inwoners en dankt zijn bijnaam aan het natuurschoon en het microklimaat.

Ontdek Le BeauReGard verder via de website www.lebeauregard.be (logingegevens hieronder).
Gebruikersnaam: Gard
Paswoord: D218

Coronaproof concept

Zaterdag Zondag organiseert een zangvakantie die ondanks extra maatregelen toch aangenaam blijft. Hou met volgende zaken rekening:
  • Net zoals je tijdens een concert met je bubbel naast elkaar kan zitten, gaan we op zangvakantie in reisbubbels. Dit betekent dat je andere mensen in je persoonlijke bubbel zal moeten opnemen. Indien de regels versoepelen, zullen we je reisbubbel ook groter maken om nog comfortabeler te leven in en rond het vakantiehuis. Bijvoorbeeld: in augustus 2020 mogen we 5 mensen in onze bubbel opnemen. Wanneer deze regel in september opnieuw zou gelden, zullen wij vragen om 3 plaatsen in je bubbel te reserveren voor reisgenoten. Zo heb je de mogelijkheid om met 4 personen (jezelf + 3 anderen) in de auto te zitten (meer info over vervoer in tabblad Prijs bij de uitleg over vervoer). Ook logisch is dat je kamergenoot één van deze mensen is. Aangezien er 12 deelnemers zijn, zullen er drie bubbels van 4 worden gevormd. Wanneer de overheid de bubbel eind september vergroot naar 10 of 15 extra personen buiten je gezin, vragen we om respectievelijk 5 en 12 plaatsen te reserveren in je persoonlijke bubbel. Bij het laatste voorbeeld zou dit betekenen dat alle deelnemers onderling één bubbel vormen (één groep van 12). Enkel medewerkers zullen dan nog 1,5 meter afstand bewaren ten opzichten van de deelnemers.
  • Deze bubbels (naargelang de maatregelen drie, twee of één groep(jes) kunnen zich perfect in één ruimte bevinden, maar we bewaren 1,5 meter afstand tussen de bubbels. Zo kunnen we gezellig praten in de woonkamer, buiten eten in een cirkel (met af en toe ruimte tussen), zingen met de hele groep... Nee, die 1,5 meter tussen de reisbubbels gaat ons niet tegen houden om te zingen en genieten met elkaar!
  • Corona heeft ook voordelen. Eten schep je niet zelf op, maar is met bediening :-).
  • Zingen doen we met een mondmasker tenzij de toegestane privé bubbel zo groot is dat we één grote bubbel zijn. We adviseren een chirurgisch mondmasker omdat dit heel licht en dun is. Daardoor omschrijven de meeste mensen dit als meest aangenaam. Textiel mondmaskers in verschillende lagen worden gewoonlijk als meer hinderlijk ervaren tijdens het zingen.
  • In het vakantiehuis zullen niet alle gangen toegankelijk zijn voor dezelfde deelnemers en/of zal er eenrichtingsverkeer zijn (bv binnen langs de achterdeur, buiten langs de voordeur). Tijd heb je er toch genoeg om eens rond het huis te wandelen. En zo heb je meteen een extra gelegenheid om te genieten van de prachtige tuin.
  • Ook over het gebruik van de badkamers en toiletten maken we goede afspraken om alle sanitaire noden vlot en veilig te laten verlopen.
  • Kortom, heel wat aanpassingen die we snel gaan vergeten eens onze geoliede machine draait.

Extra terugbetalingsregeling ivm corona

In het tabblad Prijs lees je meer over over de 100% terugbetaling die je krijgt indien door verstrengde maatregelen de zangvakantie niet kan doorgaan. Ook vind je daar meer info over wat er gebeurt als je ziek wordt.

Inbegrepen voor iedereen

- Coaching onder leiding van Hans & Hannelore Primusz
- Verzekering ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid
- Vol pension, inclusief drank en lokale wijnen à volonté
- 6 nachten
- Handdoeken en washandjes
- Internet – wifi
- Schoonmaak achteraf


Inbegrepen per arrangement

Bed & Privécoaching zang
965 euro per persoon
- Je kan elke dag genieten van privécoaching. Je mag natuurlijk ook in duo/trio/... zingen, dan verdubbelt/verdrievoudigt/... je zangtijd!
- We zingen ook elke dag met de hele groep.
- Prijs op basis van tweepersoonskamer met luxeboxsprings
(Schrijf altijd in met twee personen - elke persoon moet wel individueel aanmelden en betalen. Verwar dit niet met de keuze tussen privécoaching of duocoaching, slapen doe je sowieso per twee op een kamer. Als je overweegt om alleen in te schrijven, bel ons dan vooraf op +32479232852 en misschien kunnen we meteen een geschikte kamergenoot voorstellen die ook alleen is).
- Bedlinnen (éénpersoonslakens op grote tweepersoonsbedden)

klik hier om je plaats te reserveren.

Bed & Duocoaching zang
865 euro per persoon
- Je kan elke dag genieten van zangcoaching waarvoor je een vaste zangpartner kiest. Dit is ook je kamergenoot. Het meest handige en efficiënte is als jullie dezelfde muziek kiezen om samen te zingen zodat je jullie coachingtijd niet onnodig hoeft te te verdelen.
- We zingen ook elke dag met de hele groep.
- Prijs op basis van tweepersoonskamer met luxeboxsprings
(Schrijf altijd in met twee personen - elke persoon moet wel individueel aanmelden en betalen. Verwar dit niet met de keuze tussen privécoaching of duocoaching, slapen doe je sowieso per twee op een kamer. Als je overweegt om alleen in te schrijven, bel ons dan vooraf op +32479232852 en misschien kunnen we meteen een geschikte kamergenoot voorstellen die ook alleen is).

klik hier om je plaats te reserveren.

Glamping & Privécoaching zang
865 euro per persoon
- Je kan elke dag genieten van privécoaching. Je mag natuurlijk ook in duo/trio/... zingen, dan verdubbelt/verdrievoudigt/... je zangtijd!
- We zingen ook elke dag met de hele groep.
- Je mag komen met je eigen caravan/mobilhome of je kan gebruik maken van onze grote tent met twee kamers. In elke kamer is plaats voor twee personen. Je zorgt zelf voor je slaapgerief, maar voor toilet en badkamer kan je in het vakantiehuis terecht (uiteraard is dit ook wanneer je met eigen caravan komt. Ook eten doen we gewoon aan een tafel met stoelen :-). Mogelijk gebruiken we de mega voortent als ideaal geventileerde ruimte om zangcoachings in te organiseren. Enkel overdag ;-).
(Schrijf altijd in met twee personen - elke persoon moet wel individueel aanmelden en betalen. Verwar dit niet met de keuze tussen privécoaching of duocoaching, slapen doe je sowieso per twee in een tentcompartiment. Als je overweegt om alleen in te schrijven, bel ons dan vooraf op +32479232852 en misschien kunnen we meteen een geschikte tentgenoot voorstellen die ook alleen is).

klik hier om je plaats te reserveren.

Vervoer in coronatijden

Bovenstaande prijzen zijn exclusief vervoer.
We brengen je graag in contact met andere deelnemers om te carpoolen. De reistijd per auto als je enkel voor brandstof en toiletpauzes stopt, is 11 uur. Uiteraard organiseren we ons zodanig dat je kamergenoot ook je reisgezel in de auto is zodat bubbels gescheiden blijven. In een normale auto kan je ook met vier personen rijden (dus twee kamers van twee personen). Dit is meteen de kleinst mogelijke reisbubbel voor deze vakantie met wie we niet noodzakelijk 1,5 meter afstand houden (lees meer over de reisbubbel in tabblad Coronamaatregelen).
Andere vervoersmiddelen dan de auto willen we deze keer vermijden. We willen het coronavirus absoluut niet in onze reisbubbel. Om het risico op corona zo veel mogelijk te beperken, vinden we het solidair om geen openbare vervoermiddelen te gebruiken. Meevaller is dat carpoolen financieel een voordeligere optie is dan de TGV.

Extra terugbetalingsregeling ivm corona

De normale voorwaarden zijn van toepassing, hoewel we deze graag extra verduidelijken ivm corona.
Wanneer je zelf ziek bent, word je geacht niet mee op vakantie te gaan. Waar je vroeger lichtjes ziek wel eens zou vertrokken zijn, is het in deze tijd niet meer dan respectvol naar de anderen toe om thuis te blijven. Wanneer je zelf ziek wordt, heb je geen recht op een terugbetaling (dit is geen verschil met vroeger) tenzij je een annulatieverzekering hebt die ziekte dekt. Misschien heb je een externe annulatieverzekering, maar je kan ook een verzekering boeken bij het reserveren van je vakantie. De verzekering van Zaterdag Zondag is geen klassieke annualtieverzekering. Je hoeft namelijk geen enkele verantwoording af te leggen bij het annuleren, dus dit hoeft ook niet persé iets te maken te hebben met ziekte. Bovendien kan je in de helft van de vakantie naar huis gaan (stel, je hebt geen zin meer :-)) en nog een deel recupereren van de overblijvende dagen.
Op donderdag 17 september 2020 (dus kort voor vertrek) evalueren we of de vakantie coronaproof kan georganiseerd worden volgens de geldende maatregelen op dat moment. We kijken ook of het minimum (en tevens maximum) aantal deelnemers van twaalf bereikt is om de vakantie mogelijk te maken. Wanneer wordt beslist dat de zangvakantie niet kan doorgaan, krijg je deze 100% terugbetaald. We leggen de lat hoog op vlak van corona-maatregelen in die zin dat we zowel met de Franse als Vlaamse regelgeving rekening houden. Op zich is dit geen verschil met vroeger.Lees hier de annulatievoorwaarden en maak kennis met de optionele annulatieverzekering van Zaterdag Zondag vzw.
Uiteraard kan je ook informeren naar een reisannnulatieverzekering bij je eigen makelaar. Deze is wellicht goedkoper, maar dekt in vergelijking slechts onder strenge voorwaarden.