10 jaar In Koor | met Bart Peeters, K's Choice, Lady Linn, Frank Vander linden, Hans & Hannelore Primusz

10 jaar in koor was een unieke compilatie van de afgelopen edities.

K's Choice en 600 gesmeerde stemmen beroerde de harten met een prachtige akoestische set als opener van de Winter in Antwerpen 2018...

Meer informatie...

Mieke Dobbels (speelreeks 1) of Ilse de Koe (speelreeks 2) en Sebastien Dewaele halen de tekst De Soldaat-facteur en Rachel van onder het stof ter herdenking van 100 jaar Groote Oorlog. Hans Primusz coacht het 40-koppig koor dat deze klassieker van Arne Sierens over de Groote Oorlog muzikaal ondersteunt.

Meer informatie...

Radio 2 zoekt vijftig koorzangers om een uniek concert te geven in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Met het 1000-klassiekers koor brengen we tien van de grootste klassiekers. Marcel Vanthilt wordt als klassiekers-kenner ambassadeur van dit evenement.

Meer informatie...

Deelnemers De Mol en duizendkoppig pop-upkoor zingen Shosholoza voor de Warmste Week.

Meer informatie...

Een eenmalig concert van een artiest met een pop-upkoor, voorafgegaan door artistieke workshops waarin de zangers worden klaargestoomd door een team van professionele coaches, dat is het recept van In Koor.

Bekijk de making-of van de vorige edities met Bart Peeters of K's Choice. Ook filmpjes, foto's, artikels... vind je hier terug.

Meer informatie...

Met een groots Music for Life-koor live zingen op Studio Brussel, dat is de opzet van Koor for Life een initiatief van Zaterdag Zondag. En hoe schoon galmde elk jaar de koorbewerking van het Music for Life-themalied in door de radio.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag bracht zingende dames ouder dan 60 jaar samen! Ze zongen in de teaser en clip van de single 'June' van Mastercab.

Meer informatie...

Koren uit de verschillende dienstencentra vormen na een aantal repetities samen één groot pop-upkoor op het slotconcert. Met dit koorproject stonden Axl Peleman, Luc Caals en Nele Bauwens al mee op het podium als gastartiesten.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag organiseert een koorweekend voor iedereen die graag zingt. Hans & Hannelore Primusz nemen je mee naar hun kasteel in Saint-Hubert in Belgisch Luxemburg waar zingen en ontspanning hand in hand gaan.

Meer informatie...